ENERGETSKA UČINKOVITOST ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE

Dan energetske učinkovitosti Šibensko-kninske županije

10.05.2016

Već tradicionalno četvrtu godinu za redom Šibensko-kninska županija u suradnji s Javnom ustanovom Razvojna agencija Šibensko-kninske županije obilježava Dan energetske učinkovitosti Šibensko-kninske županije. Ove godine događaj će se održati dana 16. svibnja 2016. u prostorijama Razvojne agencije na adresi Velimira Škorpika 6 u Šibeniku, s početkom u 11 sati.

Ovim putem pozivamo sve građane naše županije da prisustvuju ovoj manifestaciji na kojoj će se održati serija predavanja i aktivnosti vezanih za temu energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, a moći će pogledati i likovnu izložbu najboljih uradaka djece vrtićke dobi na temu: „Sunce-izvor energije i života“.

Nakon uvodnog izlaganja, predstavnici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja prisutne će upoznati s aktualnim natječajima i budućim planovima na području energetske učinkovitosti. Predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstavit će programe sufinanciranja mjera energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije kako za javne ustanove, općine i gradove tako i za gospodarske subjekte i građane.

Između ostalog, Centar za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija predstavit će kriterije za provedbu projekata energetske učinkovitosti, a cjelokupni program obogatit će izlaganje Društva inovatora Faust Vrančić na temu „Energetska učinkovitost pametnih gradova“ i predstavnika tvrtke Pelet Projekt  na temu „Opskrba toplinske energije po ESCO modelu“.

Ovo događanje je jedinstvena prilika da svi zainteresirani direktno dobiju informaciju o mjerama energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije kojima naša županija obiluje, kao i o načinima i mogućnostima sufinanciranja tih mjera putem nacionalnih i EU fondova.

Početak objave: 10.05.2016
  • DEO SKZ

Komentari

  • Komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako si registrirani član prijavi se, a ako nisi registriraj se

    Moderator

 

Kalendar događanja:

Provjeri događanja